FAQ

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os her eller via kontaktformularen på denne side.

Vi vasker ikke undervogn, da vi ønsker at skåne miljøet.

Hos Monky anbefaler vi vask minimum én gang om måneden. Udover blank overflade og et flot shine giver vores lakforsegling og voks en robust beskyttelse af bilens lak. VI anbefaler at forny forsegleren minimum én gang om måneden.

Modsat konventionelle vaskehaller kommer vi ind i alle bilens kroge. Også med lakforsegler. Det gør vi fordi, vi vasker alle biler nænsomt i hånden.

Vi har i Monky udviklet en særlig metode. Vi påfører sæben med spray og tørrer efter med mikrofiberklud. Al snavs indkapsles og løftes fra overfalden. Vi behøver derfor ikke flere liter vand til at skylle bilen.

Hos Monky bruger vi specialdesignet sæbe, der ikke bare er miljøvenlig men udviklet med en avanceret formel. En formel der indkapsler og opløser al fedt og snavs, så det løfter sig fra overfladen og kan opsamles med en mikrofiberklud. Metoden sikrer, at bilen efterlades helt uden ridser.

Hvor som helst. Under bilvasken opsamler vi alt snavs, som potentielt forurener, og det hele samles i mikrofiberkluden. Vi efterlader altså intet i naturen, hvilket gør det muligt at vaske bilen uanset, hvor den er placeret. Faktisk vil bilen kunne vaskes inde.

Virksomheden faktureres én gang om måneden, eller der betales pr vask via mobile pay. Alle kan derfor læne sig tilbage og glæde sig til synet af en nyvasket bil.

Når virksomheden du arbejder i, har indgået aftale med Monky, kan du registrere dig hér på siden. Opret dig som bruger og book din vask. Vi kommer på faste dage eller når du ønsker.