Indvendig rengøring af bil priser - Billigt og effektivt

Leder du efter indvendig rengøring af bil priser, og synes, det hele virker en smule dyrt? Hos MonkyShine har vi fordelagtige priser, som bestemt ikke går på kompromis med kvaliteten.

indvendig rengøring af bil priser
Vi tilbyder både udvendig og indvendig rengøring af din bil, hvor du slipper for alt besværet. Vores service kan desuden benyttes til både erhverv og private kunder.
 
Det eneste du skal gøre, er at booke en tid på vores hjemmeside og skrive dine oplysninger samt adressen på det sted, du ønsker, at vi skal komme forbi og rengøre din bil. Herefter foregår betalingen over MobilePay efter endt service. Hos os får du priser på indvendig rengøring af bil, som de fleste kan være med på.

Gode priser på indvendig rengøring af bil

Vores formål er at levere en service, som ikke skal koste dig en bondegård. Vi har derfor forskellige pakker, som starter fra 349 kr. Indvendig rengøring af bil priser afhænger både af størrelsen på køretøjet, samt den service, du ønsker.
 
Vælger du eksempelvis en First Class pakke får du en grundig rengøring af din bil, som blandt andet indebærer en grundig støvsugning, dækshine, pudsning af ruder og meget mere.
 
Det er altid muligt at vælge ekstra tillæg til pakkerne, så du nemt selv kan sammesætte den rengøring, du ønsker. Se vores overblik over priser på forskellige pakker.

Vi hjælper private med

Bilvask

Indvendig bilvask

Udvendig bilvask

indvendig rengøring af bil priser

Få et abonnement på vores bilvask

For at gøre det ekstra nemt for dig, tilbyder vi også et abonnement på rengøring af din bil. På den måde slipper du for at tænke på indvendig rengøring af bil priser, og får i stedet en fast aftale på vask.
 
Her kommer vi hver måned og vasker din bil, så der altid er sørget for, at du kører i en bil, der skinner. Dertil får du ca. hver 4. vask helt gratis, og det kan derfor hurtigt betale sig at gøre brug af vores abonnemet i det lange løb.
 
Vi sørger altid for at være så skånsomme mod naturen, som overhovedet muligt. Derfor efterlader vi ikke sæberester i naturen og har et minimalt vandforbrug i forbindelse med udvendig samt indvendig rengøring af bil. Vi kommer altid ud på cykel til din bil, og har derfor også en CO2 neutral transport.
 
På den måde passer vi bedst på naturen, helt uden at gå på kompromis med de gode resultater.

Disse områder dækker vi

Se på kortet om vi dækker dit område.