Rengøring af bil hjemme - Nem og effektiv vask hos dig

Har du travlt i hverdagen, kan en rengøring af bil hjemme være en oplagt mulighed. Ofte er det rengøringen, der bliver nedprioriteret i den travle hverdag, og dette gælder måske især for dit køretøj.

indvendig rengøring af bil priser

Desværre er det også et af de steder, vi sviner mest, og derfor har vi hos MonkyShine fundet en løsning på problemet. Ved at få en rengøring af din bil hjemme, slipper du for at bruge ekstra tid på rengøring af din bil, men lader os om det hårde arbejde.

Vi kommer til dig, og når vi er færdige, har du en skinnende og ren bil, som du kan nyde at køre rundt i med god samvittighed. Vi går nemlig også op i bæredygtighed, hvorfor vi har et minimalt vandforbrug og sørger for, at der ikke udledes sæberester i naturen.

Hvad indebærer en rengøring af bil hjemme?

Når du bestiller en rengøring af bil hjemme hos MonkyShine, bestemmer du, hvilken dag vi skal komme ud og rengøre din bil. Herefter indtaster du blot din nummerplade og dine oplysninger.

Når bilen skal rengøres, sørger du blot for, at den står på den angivne adresse. Når vasken er overstået, foregår betalingen over MobilePay, så det bliver ikke meget nemmere. Du kan derfor blive indenfor og gøre de ting, som du godt kan lide, imens vi klarer rengøringen.

Du kan desuden vælge om du ønsker en udvendig, indvendig rengøring af bil hjemme eller begge dele. Se hvilke områder i København, vi kommer ud til, og bestil en tid til din første bilvask.

Vi hjælper private med

Bilvask

Indvendig bilvask

Udvendig bilvask

indvendig rengøring af bil priser

Du vinder og naturen vinder

Vores formål er at gøre bilvask så nemt som muligt for dig, og samtidig være skånsomme over for naturen. Derfor gør vi en stor indsats for at være bæredygtige.

Dette betyder blandt andet, at vi kommer ud på cyklen til dig, når du har bestilt en rengøring af bil hjemme. På den måde mindsker vi vores CO2 udslip uden, at vi går ned på kvalitet.

Når vi vasker din bil bruger vi kun 400 ml. vand, og vores vandforbrug er derfor minimalt i forhold til almindelige bilvaske. Resultatet bliver dog altid en skinnende ren bil, hvor vores unikke metode ikke kan ses, da vi aldrig går på kompromis med resultatet.

Disse områder dækker vi

Se på kortet om vi dækker dit område.