Rengøring af bil indvendigt - Få bugt med skidt og snavs

En rengøring af bil indvendigt kan gøre underværker for din bil, som nemt kan samle alverdens skidt og snavs. Har man ofte medpassagerer, ved man, at det er tæt på umuligt at undgå, at få slæbt jord og andre ting med ind i bilen, og det kan derfor være en uoverskuelig opgave at gøre rent.

indvendig rengøring af bil priser

Hos MonkyShine kommer vi ud til din bil og klarer opgaven for dig. Du skal blot vælge den dato, du ønsker at få en indvendig rengøring af din bil, hvorefter vi klarer det hårde arbejde.

Når du næste gang træder ud til din bil, vil du opleve den samme fornemmelse af at køre i en ny og skinnende bil, som da du først købte den. Og alle ved, at der er få ting, der kan måle sig med følelsen af at køre i en ren og velplejet bil.

Bestil en rengøring af bil indvendigt

Når du bestiller rengøring af bil indvendigt kommer vi ud til det sted, hvor din bil er parkeret, hvorefter vi sørger for, at den skinner, når vi går derfra igen.

Vores service består blandt andet af en grundig støvsugning af de indre elementer, hvor vi fjerner skidt og snavs. Herefter går vi i gang med at fjerne pletter, hvor vi går i dybden med alle afkroge af bilen.

Vi kommer både ud til virksomheder og private hjem. Du indskriver blot adressen, når du booker tid hos os – det bliver ikke meget nemmere.

Vi hjælper private med

Bilvask

Indvendig bilvask

Udvendig bilvask

indvendig rengøring af bil priser

Et bæredygtigt valg

Vi forsøger altid at gøre vores service så bæredygtig som muligt. Derfor bruger vi et minimalt vandforbrug på 400 ml. til vores bilvask og udleder ingen sæberester i naturen i forbindelse med udvendig samt rengøring af bil indvendigt.

Når du bestiller en tid til en indvendig rengøring af din bil, cykler vi ud til den angivne adresse. Vores transport er derfor CO2 neutral uden at gå på kompromis med effekten.

Det er både muligt at bestille tid til en rengøring af bil indvendigt og udvendigt samt kombinere servicen. Uanset, hvad du vælger, vil du mærke følelsen af en skinnende ren bil, efter vi har været der, og du kan derfor bruge tid noget andet, som er vigtigt for dig.

Disse områder dækker vi

Se på kortet om vi dækker dit område.