Monky Shine x
Servicehuset

Nyd eksklusive fordele hos Monky Shine som Servicehuset-kunde. Kun som kunde hos servicehuset kan du nu nyde 15% rabat på alle Monky Shines bilvaskeservices.

Udvendig og indvendig rengøring fra 349,-

Vi kommer til dig på cykel – CO2 neutral transport

Monky Shine x Servicehuset

Hvordan fungerer det?

Book online

Vælg din pakke, behandling og dato. For at aktivere dit eksklusive tilbud, skal du blot indtaste 'Servicehuset' i kommentarfeltet, når du booker din vask.​

Vi kommer til dig

Faste eller valgfrie dage. Derhjemme, på arbejde eller hvor det passer dig.

Ren bil

Naturen vinder, din bil vinder, du vinder.

Kun som kunde hos servicehuset kan du nu nyde 15% rabat på alle Monky Shines bilvaskeservices

Kun som kunde hos servicehuset kan du nu nyde 15% rabat på alle Monky Shines bilvaskeservices. Vi kommer direkte til dig, så alt, du behøver, er at booke en vask, der passer ind i din tidsplan. Vælg mellem udvendige og indvendige vaske, og tilpas servicen yderligere med diverse tillæg for at imødekomme dine specifikke behov.

For at aktivere dit eksklusive tilbud, skal du blot indtaste ‘Servicehuset’ i kommentarfeltet, når du booker din vask på www.monkyshine.com, og så fratrækkes rabatten ved betaling. Der kan betales med faktura eller Mobilepay.

Med Monky Shine får du mere end blot en bilvask; du får en oplevelse, der værdsætter både miljøet og din tid. Vi tilbyder en service, der er del af en større bevægelse mod bæredygtighed og sparer på planetens ressourcer.

bilvask-booking-telefon

Disse områder dækker vi

Se på kortet om vi dækker dit område.